Stubbe.no!

Vi kan stubbefresing.

Våre maskiner er skånsom for plenen og kommer til over alt. Vi freser både stubber og røtter. vi kan også hjelpe med bortkjøring av flis eller kvist etter arbeid. Proff-stubbefresing er et godt valg for stubbefresing.

Bestill stubbefresing i dag!

Vi starter 2022 med kampanjepris på stubbefresing.
1 stk. stubbe kr 1.500,-
fra stubbe 2-3-4 osv.  kr 700,- pr stk.
Send oss gjerne bilde av stubbene du ønsker frest bort.
(Freses ned mellom 5 cm - 40 cm avhengig av grunnforhold)

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

proff-stubbefresing.no
proff-stubbefresing.no

Vi hjelper deg med å fjerne alt av stubber

Etter felling blir det stående igjen stubber, disse er ofte skjemmende eller i veien når man for eksempel klipper plenen. Ved stubbefresing får man vekk stubben uten at det etterlates stygge merker i plen. Stubbefresing er i de fleste tilfeller et rimeligere og mer skånsomt alternativ enn å bruke en graver.

Vi kan frese fra 5-40 cm dypt, avhengig av hva man skal bruke området til senere. Flisen som blir igjen, legges tilbake hvor stubben var, eller vi kan ta det med for deg mot et tillegg i pris.
Det er fullt mulig å plante samme sted stubben stod bare man er nøye med å fjerne alt av planterester og flis.
Flisen som blir igjen er et alternativ til bark.

Vi har to stubbefresere av forskjellig størrelse, dvs at vi kommer til de aller fleste steder.

En liten med maks bredde 70cm og vekt 115kg. Med denne kan vi komme til i trange portrom, opp trapper osv. 
Den passer for hager og steder hvor tilkomsten er begrenset.

Vi har også en stor med minimum bredde 90cm og vekt 750 kg. Med "gummibelter" på hver side er den ekstremt skånsom mot underlaget og har et svært lite marktrykk. Det er ingen begrensning for hvor store stubber maskinen kan ta og er dermed perfekt for alt fra hager til parker, kirkegårder, skiløyper og store områder

Stubbefresing

Står det igjen stygge og store stubber fra tidligere trefelling? Står stubben i veien? Proff-stubbefresing freser bort stubber for både privatpersoner og på offentlige steder, som i for eks parker. Vi benytter spesialmaskiner for å fjerne disse. Operasjonen utføres med nøyaktig presisjon og ødelegger ikke omgivelsene eller plenen - uansett om det er trangt. Når stubben er frest bort kan du fylle på jord og til og med så plenfrø. Du vil aldri se at det har stått ett tre der noen gang. Flisen kan du benytte som dekkmasse i bed og skråninger. 
(Freses ned mellom 5 cm - 40 cm avhengig av grunnforhold)